Alle funktioner

Det, der deles i gruppen, bliver i gruppen.

Ikke alle møder og alt materiale er for hele fællesskabet. I Samli vælger I for hvert møde og hver gruppe, hvem der kan se det, og jeres administratorer styrer, hvem der er med.

Se demo

Valget af synlighed for et møde: hele organisationen, en gruppe eller privat for de inviterede.

Synlighed for hvert møde

Når et møde oprettes, vælger arrangøren, om alle grupper i organisationen, kun medlemmerne i en gruppe eller kun de inviterede kan se det. Skriver et medlem, hvorfor det melder fra, kan kun arrangørerne og administratorerne se det.

Grupper med egen adgang

Opslag, spørgsmål og filer i en gruppe er for gruppens medlemmer. En gruppe kan gøres synlig for de andre grupper i organisationen, og en ny gruppe kan forberedes som kladde, før medlemmerne bliver inviteret.

Dialogen Fjern bruger med valget Slet brugerens indhold.

Når et medlem stopper

Administratoren kan fjerne et medlem fra en gruppe eller fra hele organisationen og vælge, om medlemmets opslag og andet indhold også skal slettes. Det, der bliver liggende, står uden navn som Slettet bruger.

Grupper til hver del af fællesskabet

Se, hvordan I deler fællesskabet op i grupper med egne møder, opslag og gruppeansvarlige.

Spørgsmål om adgang og synlighed

Kun organisationens administratorer kan eksportere medlemslisten. Deltagerlisten til et møde kan eksporteres af dem, der kan redigere mødet, for eksempel arrangøren.

Databehandleraftalen med Samli ligger i Administration. Her kan jeres administrator læse den, acceptere den og hente den som PDF. Hvordan Samli behandler personoplysninger, står i Samlis privatlivspolitik.

Kun hvis I vælger det. For hvert åbent arrangement bestemmer I, om det er synligt for medlemmerne, og om det er tilgængeligt på en offentlig side. Møderne i grupperne er kun for dem, der har adgang.

Hvem skal kunne se hvad hos jer?

Fortæl os, hvordan jeres grupper og møder er delt op. Så viser vi, hvordan I styrer adgangen i Samli.